About Us

Wish by Tech

Wish by Tech është dyqan i specializuar për shitjen e pajisjeve teknologjike si dhe aksesorëve.

INFORMATË: Bazuar në rekomandimet e Departamentit për Mbrojtjen e Konsumatorit, nga Ministria e Tregëtisë dhe Industrisë në Republikën e Kosovës, për klient:
WISH BY TECH SH.P.K., me numër unik identifikues të biznesit: 811406421, e regjistruar në Prishtinë, me numër kontaktues: +383 48 900 950, për çdo produkt të shitur ofron garancion dhe kuponin fiskal.

Stafi wishbytech.

Pse duhet të zgjidhni wishbytech

Posta Falas

Transporti falas me porosi mbi 25€.

Garancion në blerje

deri 24 muaj.

Online porosi 24/7

Pergjigjen do ta merrni për një kohë të shkurtë.

KLIENT TË KËNAQUR

Dyqani më i kompletuar i teknologjisë në Kosovë, i cili përpos këshillave dhe sygjerimeve për klientët gjatë blerjeve, tejkalon cdo dyqan tjetër në kualitet, dërgesa kohore, shërbimin pas-shitjes si dhe garancionet gjeneroze në cdo pajisje. Ju lumtë…

Pyetje: Sh.K.: Ku muj me ble nje telefon me fature te rregullt?

Pergjigjje: G.G.: Wish by Tech ne Albi mall nese don me marr telefon qysh duhet