Contact Us

  Na Kontaktoni

  Si të na kontaktoni

  đź›’ Porosit ONLINE:
  📱 Messenger, Instagram, Viber & WhatsApp
  Wishbytech për çdo produkt të shitur ofron garancion dhe kuponin fiskal.


  The Zyra

  Adresa: WISHbytech Albi Mall, Kati 3, Prishtinë, Kosovë

  Numri: +383 48 900 950

  Email: info@wishbytech.com


  Orari i punës

  Hënë - Shtunë | 10:00 - 22:00h

  Online - 24/7