FAQs

Pyetjet e shpeshta


INFORMATË: Bazuar në rekomandimet e Departamentit për Mbrojtjen e Konsumatorit, nga Ministria e Tregëtisë dhe Industrisë në Republikën e Kosovës, për klient: WISH BY TECH SH.P.K., me numër unik identifikues të biznesit: 811406421, e regjistruar në Prishtinë, me numër kontaktues: +383 48 900 950, për çdo produkt të shitur ofron garancion dhe kuponin fiskal.
Momentalisht jemi online dhe ne Albi Mall, Kati 3, Prishtinë , Kosovë. Kurse pas pandemisë shpresojmë në të gjitha Qendrat Tregtare në Kosovë. Për të gjitha të rejat do të njoftojmë me kohë. Orari i punës: Online - 24/7, kurse dyqani ynë është i hapur Hënë - Shtunë 10:00 - 22:00h.
  1. Shfleto dyqanin online wishbytech ne Media Sociale apo Webfaqe,
  2. Zgjedh produktin e preferuar,
  3. Kontakto nëpërmes Facebook/Instagram Viber apo Whatsapp (+38348900950) duke dërguar foton, shifrën apo edhe linkun URL të produktit të përzgjedhur,
  4. Përgjigjen do ta merrni për një kohë të shkurtë,
  5. Dërgesa bëhet brenda 48 orëve,
  6. Pagesa bëhet pasi ta pranoni produktin.
Për të bërë porosinë i dërgoni informatat si më poshtë:
  • Emri dhe Mbiemri
  • Adresa e banimit
  • Qyteti
  • Numri kontaktues