SAMSUNG A53 5G

Objekt regjistrimi në faqen e internetit samsung.al deri më datën 15.04.2022 ose derisa të përfundojë stoku.
Për më shumë hollësi shikoni faqen samsung.al

Samsung Galaxy A53 5G

Blini Galaxy A53 5G dhe përfitoni Galaxy Buds Live*.


Përfito dhuratë Galaxy Buds Live*

Blej tani


    Adresa: WISH bytech Albi Mall, Kati 3, Prishtinë, Kosovë

    Numri: +383 48 900 950

    Email: info@wishbytech.com


    Ju keni shtuar ketë produkt në shportë: