Q2 & B2

Përdorni paketën e benefitit prej 100 €!

Gjatë periudhës së promocionit nga data 11 Gusht deri më 26 Gusht 2021, përfitoni nga paketa e benefitit prej € 100 për modelet e reja Samsung Galaxy Z Fold3 ose Samsung Galaxy Z Flip3*

Përveç kursimit të mësipërm prej 100 Euro, nëse blini Samsung Galaxy Z Fold3, ju gjithashtu merrni një paketë Note që përmban një kapak Flip me një S-Pen dhe një karikues 25W (pa kabllo).

Me kusht regjistrimin në www.samsung.com/al/ deri më 19 Shtator 2021.
Promocioni zgjat nga data 11 Gusht deri më 26 Gusht 2021 ose deri në përfundimin e stokut.

Vizitoni www.samsung.com/al/ për detaje.

Porosisni paraprakisht nga partnerët e autorizuar të shitjes Samsung.

Oferta speciale e Samsung Electronics dhe partnerëve të shitjeve të Samsung të listuar në këtë faqe u ofron të gjithë përdoruesve privatë dhe biznes një paketë përfitimesh me blerjen e një Galaxy Z Fold3 ose Samsung Galaxy Z Flip3 të ri.

Si pjesë e ofertës speciale, në periudhën nga data 11 Gusht deri më 26 Gusht 2021, në kohën e blerjes në faqen web ose në pikën e shitjes së partnerit të shitjes Samsung, kurseni shumën prej 100 Euro, e cila mund të përdoret ekskluzivisht për të blerë një nga pajisjet e reja Galaxy Z Fold3 ose Samsung Galaxy Z Flip3 gjatë periudhës së promocionit.

Përveç kursimit të mësipërm prej 100 Euro, nëse blini Samsung Galaxy Z Fold3, ju gjithashtu merrni një paketë Note që përmban një kapak Flip me një S-Pen dhe një karikues 25W (pa kabllo).

Për të ushtruar të drejtën për paketën Note, është e nevojshme që, pasi të keni marrë modelin e blerë Galaxy nga kjo veprimtari promocionale **, përdoruesi i fundit i asaj pajisje të regjistrohet në faqen www.samsung.com/al/. Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se data 19 Shtator 2021. Afati i fundit për dërgimin e paketës Note është data 30 Tetor 2021.

Përveç gjithë sa më sipër, me çdo Samsung Galaxy Z Flip3 dhe Samsung Galaxy Z Fold3 të ri, ju merrni një garanci 3-vjeçare (2 vjet garanci e rregullt e prodhuesit + 1 vit garanci shtesë) dhe vlen ekskluzivisht për celularin e sapo blerë që është subjekt i këtij promovimi.

Porosit paraprakisht

  Porosit Tani


  Adresa: WISH bytech Albi Mall, Kati 3, Prishtinë, Kosovë

  Numri: +383 48 900 950

  Email: info@wishbytech.com


  Shih produktet e reja

  You've just added this product to the cart: