Samsung Galaxy Buds 2 Pro – Preorder


Porosit tani

Blini Galaxy Buds2 Pro dhe
përfitoni dhuratë Karikues Wireless, vlera e dhuratës 39.99€.


Dërgo porosi tani

    Porosit Tani


    Adresa: WISH bytech Albi Mall, Kati 3, Prishtinë, Kosovë

    Numri: +383 48 900 950

    Email: info@wishbytech.com