Samsung Galaxy S23 Series Pre-order


Samsung Galaxy 23 Series

Bli një nga pajisjet e serisë Galaxy S23 dhe
përfitoni X2 një model me dyfishin e memories me çmimin e variantit bazë.

Oferta nga
1.2 – 16.2.2023


Porosit tani

Blej tani

    Porosit Tani


    Adresa: WISH bytech Albi Mall, Kati 3, Prishtinë, Kosovë

    Numri: +383 48 900 950

    Email: info@wishbytech.com