Samsung Galaxy Watch 5 – Preorder


Porosit tani

Blej Galaxy Watch5 ose Watch5 Pro dhe
përfitoni dhuratë Galaxy Buds Live*, vlera e dhuratës 189€.


Dërgo porosi tani

    Porosit Tani


    Adresa: WISH bytech Albi Mall, Kati 3, Prishtinë, Kosovë

    Numri: +383 48 900 950

    Email: info@wishbytech.com