Samsung Z Flip 4 dhe Z Fold 4 – Preorder


Porosit tani

Përfitoni nga ulja nga 200€ për Galaxy Z Fold4 ose
150€ për Galaxy Z Flip4
plus siguracionet e ekranit.


Dërgo porosi tani

    Porosit Tani


    Adresa: WISH bytech Albi Mall, Kati 3, Prishtinë, Kosovë

    Numri: +383 48 900 950

    Email: info@wishbytech.com