Lokacioni

  • Central Park, Fushë Kosovë
  • +383 48 900 950

Wishbytech, është kompani e specializuar për shitjen e pajisjeve teknologjike si dhe aksesorëve përciellës.

Kompania jonë ofron një gamë të larmishme produktesh, duke përfshirë pajisje të teknologjisë së informacionit si:

Telefon, tablet, laptop, PC, pajisje GAMING, produkte per audio, video, etj.

Te gjitha mund t'i gjeni në dyqanin tonë në Central Park.

Orari

E hënë

10:00 a.m. - 10:00 p.m.

E martë

10:00 a.m. - 10:00 p.m.

E mërkurë

10:00 a.m. - 10:00 p.m.

E enjte

10:00 a.m. - 10:00 p.m.

E premte

10:00 a.m. - 10:00 p.m.

E shtunë

10:00 a.m. - 10:00 p.m.

E diel

10:00 a.m. - 10:00 p.m.

Objektet e dyqanit