Vizitoni dyqanet tona

Për të shikuar nga afër produktet që ne ofrojmë, vizitoni njërën nga dyqanet tona në Albi Mall dhe Central Park.

Blerje e Shpejtë

Blerje e Sigurt

Ndihmë Teknike

Ju mirëpresim në dyqanet tona

Wishbytech është njëra nga kompanitë lidere për paisje teknologjike në Kosovë me mbi 10,000 produkte digjitale në shitje. Mund të na gjeni në dy lokacione: Albi Mall, kati i tretë dhe Central Park.

Gjatë vitit 2023, Wishbytech planifikon hapjen e tre pikave të reja në gjithë Kosovën. Ju mund të vizitoni njërën nga dyqanet tona për të blerë produkte digjitale, pyetje apo ndihmë teknike.

Historiku i Wishbytech

Wishbytech, është kompani e specializuar për shitjen e pajisjeve teknologjike si dhe aksesorëve përciellës. Kompania jonë ofron një gamë të larmishme produktesh, duke përfshirë pajisje të teknologjisë së informacionit si: telefon, tablet, laptop, PC, pajisje GAMING, produkte per audio, video, etj. 

Wishbytech ka filluar veprimtarinë në Mars 2020 si dyqan online për të vazhduar me hapjen e dyqanit të pare fizik më 5 Dhetor të vitit 2020 në Albi Mall. Në vitin 2022, Wishbytech vazhdon zgjerimin dhe me dyqanin e dytë në magjistralen Prishtinë – Fushë Kosovë. Me shumë punë dhe përkushtim, Wishbytech krijoi një imazh të ri në sektorin e teknologjisë, duke ofruar shërbime cilësore me staf të kualifikuar, gjë që ndikoi pozitivisht në rritjen dhe zhvillimin e kompanisë, duke e bërë atë një nga kompanitë lider në këtë fushë në vend. 

Wishbytech ka demonstruar zhvillim të vazhdueshëm duke operuar si me pakicë ashtu edhe me shumicë. Kjo arritje ishte rezultat i fokusit tonë parësor në shërbim profesional ndaj kërkesave të klientëve, çmimet konkurruese, stafin e kualifikuar dhe kujdesin e veçantë ndaj klientit. Prandaj, synojmë të vazhdojmë të zgjerojmë operacionet tona, me qëllim që të jemi të pranishëm në çdo qytet të Kosovës dhe më gjerë. 

Kompania jonë ka zgjeruar gjithashtu gamën e produkteve të saj, me marka të njohura ndërkombëtarisht si Samsung, Apple, Xiaomi, Lenovo, Vivax, HP, Acer, Dell, SteelSeries, HyperX, Logitech, JBL, Trust, White Shark, AOC, Zowie, WiWU, Zore dhe shumë të tjera. Wishbytech, si fokusi kryesor ka shërbimin ndaj klientit, nga pritja në dyqan, ofrimi I zgjidhjes për nevojën e caktuar, riparimi I specializuar. Ne përpiqemi që klientët tanë të jenë gjithmonë të kënaqur me shërbimet tona, dhe ne punojmë shumë në këtë drejtim që të permirësohemi çdo ditë.