SET FOTOAPARAT FUJIFILM INSTAX MINI 11 CHARCOAL GRAY

SKU: 4547411711355

129.00

Out of stock

Out of stock

  • Merreni produktin në dyqanet tona

Menjëherë

Falas

  • Dërgesa me post të shpejtë

Posta do të sjell produktin në shtëpinë tuaj!

1-2 ditë

€2.50

  • Garancion zyrtar nga prodhuesi
  • 24 orë për kthim të produktit

Payment Methods:

Përshkrimi

Garancion: 12 muaj
* Lloji: SET FOTOAPARAT FUJIFILM INSTAX MINI 11 CHARCOAL GRAY
* Ky komplet p?rfshin kamer?n charcoal gray instax mini 11, filmin instax mini 10, setet e kunjave instax dhe albumin e fizarmonik?s. Duke p?rdorur aksesor?t e p?rfshir? n? ?ant?n e dhuratave, mund t? filloni t? b?ni fotografi posa t? merrni setin
* Secili prej modeleve t? seteve t? dhuratave Instax p?rfshin lloje t? ndryshme t? aksesor?ve instax
* Instax mini 11 zbulon automatikisht drit?n p?rreth dhe rregullon shpejt?sin? e diafragm?s sipas drit?s, pa nevoj?n e rregullimit manual
* Fal? rregullimit automatik t? drit?s dhe drit?s me performanc? t? lart?, ajo siguron q? drita jo vet?m q? ndri?on nga af?r, por gjithashtu ndri?on sfondin
* Fal? k?tyre dy ve?orive t? reja, mund t? b?ni fotografi m? t? gjalla dhe fotografi m? t? holl?sishme
* Kamera blu instax mini 11 ka nj? pasqyr? selfie ashtu si ?do aparat tjet?r instax
* Kur d?shironi t? b?ni selfie ose makro me kamer?n tuaj, duhet t? t?rhiqni unaz?n p?rpara lentes nga jasht? dhe duhet t? shihni #Selfie On #. Kamera juaj ?sht? tani e gatshme p?r t? b?r? selfie dhe nga af?r
* N? modalitetin selfie, mund t? shkrepni qart? ?do objekt nga 30 deri n? 50 cm larg
* Karakteristikat e Instax mini 11 nuk jan? t? kufizuara n? k?to! Ju mund ta personalizoni butonin e diafragm?s s? kamer?s sipas d?shir?s tuaj. P?r k?t?, paketa p?rfshin dy aksesor? grilash me pamje diamanti, nj? me efekt shk?lqyes dhe nj? me t? nj?jt?n ngjyr? si rripi i dor?s
* Mund ta b?ni kamer?n tuaj shum? m? arg?tuese duke ngjitur aksesorin n? butonin e diafragm?s
* Instax mini 11 ?sht? n? p?rputhje me t? gjitha llojet e filmave mini instax