POWERBANK SAMSUNG EB-P1100CSEGWW 10000 mAh GRAY

SKU: 8801643550684

24.99

Out of stock

Out of stock

  • Merreni produktin në dyqanet tona

Menjëherë

Falas

  • Dërgesa me post të shpejtë

Posta do të sjell produktin në shtëpinë tuaj!

1-2 ditë

€2.50

  • Garancion zyrtar nga prodhuesi
  • 24 orë për kthim të produktit

Payment Methods:

Përshkrimi

Garancion: 12 muaj
* Lloji: POWERBANK SAMSUNG
* Bateria: Li-ion 1000 mAh
* Tensioni i hyrjes (maksimumi, ngarkesa normale): 5 V
* Tensioni i hyrjes (maksimumi, karikimi i shpejtë): 9 V
* Rryma e hyrjes (maksimumi, ngarkesa normale): 2 A
* Rryma e hyrjes (maksimumi, karikimi i shpejtë): 1.67 A
* Tensioni i daljes (maksimumi, ngarkesa normale): 5 V
* Tensioni i daljes (maksimumi, karikimi i shpejtë): 9 V
* Rryma e daljes (maksimumi, ngarkesa normale): 2 A
* Rryma e daljes (maksimumi, karikimi i shpejtë): 1. 67A
* Specifikë e veqantë: Mbështetja e energjisë me karikim të shpejtë 2.0 dhe deri në 15W lejon karikim të shpejtë kur jeni në lëvizje, mund të karikoni dy pajisje njëkohësisht me shpejtësi normale, karikim i shpejtë i mundshëm vetëm me një pajisje, mbrojtja nga rryma e tepërt dhe mbitensioni sigurojnë karikim të sigurt dhe të besueshëm të smartphone-it tuaj, treguesi LED tregon statusin e karikimit dhe baterinë e mbetur të bankës së energjisë, në një mënyrë të karikimit të shpejtë, mund ta rimbush në kapacitet të plotë në vetëm 220 minuta (përfshirë kabllon USB-C)
* Ngjyra: gri