SHIRIT LED XIAOMI MI YEELIGHT LIGHTSTRIP PLUS

SKU: 6924922201809

49.99

In stock

In stock

  • Merreni produktin në dyqanet tona

Menjëherë

Falas

  • Dërgesa me post të shpejtë

Posta do të sjell produktin në shtëpinë tuaj!

1-2 ditë

€2.50

  • Garancion zyrtar nga prodhuesi
  • 24 orë për kthim të produktit

Payment Methods:

Përshkrimi

* Garancion: 12 muaj
* Lloji: SHIRIT LED XIAOMI MI YEELIGHT LIGHTSTRIP PLUS
* Xiaomi LED Yeelight Lightstrip Plus
Xiaomi Yeelight Lightstrip është në gjendje të ndriçimit të rregullueshëm në parametrat e shumtë. është e lehtë për t’u montuar kudo në shtëpinë tuaj me shirit të dyanshëm dhe strukturat e tij fleksibël e lejon atë që të marrë të gjitha objektet që janë bërë në shtëpinë tuaj. Dhe duke zgjatur më shumë se njëhsorit, shiriti mund të vazhdojë deri në 10 metra nëse kërkon brendësinë tuaj.
* Kontroll inteligjent
Xiaomi Yeelight është i aftë të funksionojë në një sistem shtëpie inteligjente. Kjo lejon që ai të bëhet nga distanca duke përdorur komandat e si një informacion të tillë. Mund të funksionojë gjithashtu si pjesë e skenarëve të MiHome, duke e ndezur dhe fikur në të sinjaleve nga sensorët ose alarmet. gjithë, mbështetet gjithashtu kontrolli konvencional, fillimisht përfshihet një telekomandë.
* E përputhshme me Amazon Alexa, Google Assistant
* Lidhja me valë: Wi-Fi
* Transmetimi i radiofrekuencës: 2.4 GHz